Icon close
Gifts Boek nu

We create, you celebrate

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw event? Of om uw volgende bedrijfsseminarie te organiseren? 
Hotel Astoria heeft tal van mogelijkheden voor het organiseren van uw business seminar, teambuilding, incentive, trainingen, algemene vergadering, fotoshoot, lanceringen, recepties, babyborrel tot huwelijken.

Uw uniek event

Onze taak is u ontzorgen.

Wij hebben meerdere seminarie ruimtes. Van kleine tot grote groepen. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met de nodige audiovisuele materialen zodat uw presentatie zeer professioneel verloopt. Tijdens de pauzes bieden we een ruim aanbod aan fruit en gebak en de middagpauze wordt bepaald naar eigen wens. Een snelle lunch of een uitgebreid gevulde breugheltafel met ambachtelijke charcuterie, aangevuld met Belgische kazen.

Koppel een vergadering met een overnachting. Zo vermijd u files en kan u de dag beginnen met een uitgebreid lokaal ontbijt. Zo start u een productieve dag samen met uw collega’s.

Onze service en toewijding tot ongeëvenaarde gastvrijheid zorgen ervoor dat uw zakelijke en persoonlijke evenementen onvergetelijk zullen zijn.
Neem vandaag nog contact op met ons. We bespreken zeer graag met u alle mogelijkheden.

 

Origineel

Een extra voor uw event

Maak uw feest, receptie of apero extra bijzonder met de aanwezigheid van een echte Maestro Cortador. Deze ervaren ham-sneder weet hoe hij een Spaanse ham op de perfecte manier moet versnijden, zodat u en uw gasten kunnen genieten van de uitstekende smaak en textuur van de ham. Laat ons u verrassen met een stijlvolle en vakkundige presentatie van deze delicatesse. Reserveer nu een Maestro Cortador voor uw volgende gebeurtenis!

Astoria Events

Onze evenementen

Wij organiseren golf wedstrijden in de Royal Ostend Golf Club. Wilt u ook deelnemen aan onze Golf Challenges? Schrijf u in voor één of meerdere van de volgende wedstrijden:

  • 28 Maart
  • 26 September
Close

Boek nu uw verblijf in Hotel Astoria!

Bekijk beschikbaarheid