Schenk een voucher
Schenk een voucher

"Thank a nurse" actie!

Meer dan ooit beseffen we dat deze tijden voor iedereen moeilijk en hard zijn. Vooral na de Pano reportage van het Sint-Trudo ziekenhuis te St-Truiden gezien te hebben, zijn we allemaal zwaar onder de indruk wat er zich allemaal aan de frontlinie afspeelt in de corona-strijd.

Onze bezorgdheid gaat hier vooral uit naar het verzorgend personeel. Hun lef, moed en doorzettingsvermogen inspireerden ons om iets heel speciaal doen. Hoe zullen deze mensen dit verwerken na weken van stress en korte nachten? Hoe kunnen we hen steunen maar vooral: Bedanken!

Ons voorstel? Genieten van een portie frisse zeelucht en ontstressen door natuur, strand en zee!

U, als bedrijf of ondernemer krijgt de kans om het verplegend personeel van Sint-Trudo een hart onder de riem te steken! Koop hier uw voucher aan en sponsor hotelovernachtingen die integraal aan het Sint-Trudo ziekenhuis geschonken worden.

Het bedrag per voucher bedraagt 150 euro, dit bevat 1 overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt + een loyalty card voor u als koper!

Per 10 vouchers wordt er 1 extra gratis overnachting geschonken door Hotel Astoria De Haan zelf.

Ons doel? Al het zorgpersoneel van Sint-Trudo een overnachting schenken! Helpt u ook mee?

JA, IK WENS MEER INFO OF VOUCHER SCHENKEN ... (klik hier)

Deze bedrijven, ondernemers of particulieren sponsorden al een overnachting ten voordele van het Sint-Trudo ziekenhuis, bedankt !!

Verder danken wij ook nog "een incognito sponsor" en "Dr. Benoit Masereel".